Enduro

Si ets dels que els agrada més baixar que pujar...

Si les pistes amples i tranquil·les et produeixen avorriment...

Si busques una ruta per etapes amb els millors descensos, llargs i tècnics, tenim la teva ruta:
L’Andorra Bike Tracks en versió ENDURO.

 

Una ruta per etapes, des de 2 fins a 5 dies de durada, dissenyada per aprofitar els millors senders, corriols i trialeres d’Andorra sense haver-te de preocupar de com arribar-hi, doncs per tal de que es puguin fer més metres de NEGATIUS que no pas de positius, ens ocupem dels remontes, ja sigui mitjançant furgoneta, o bé amb els telecabines de les estacions.

 

Una ruta apta per a ciclistes experimentats, que no busquen una ruta per principiants i busquen aquest tipus de rutes específicament per gaudir de les llargues baixades. Tot i les aproximacions, l’exigència física també hi és, doncs en molt punts estarem per sobre els 2.300m, inclús els 2.600 en algun punt i es realitzen descensos de més de 1.200m de desnivell, on la part física també esdevé un factor important.

Adrelina i emoció en cadascuna de les llargues i tècniques baixades, on gaudirem de canvis de terreny (pedres, arrels, salts, peraltes, aigua, etc), on haurem d’estar sempre atents als frens, i en algun moment, parar i contemplar les impressionants vistes que Andorra ens ofereix. Al finalitzar la baixada, carreguem de nou, i a per la següent!!

En funció dels dies de durada i nivell, ens adaptem als recorreguts, amb uns 40km diaris de baixades per muntanyes i boscos impressionants.

Alhora, gaudeix d’un bon i merescut descans en els hotels que tenim seleccionats per a tu i la teva bici. Una fantàstica manera de conèixer les millors baixades de tot un país, sense haver-te de preocupar més que escollir les dates que millor s’adaptin a cada ciclista, la resta, és cosa nostra!

100% PERSONALITZABLE

Si no disposes de 3 dies, o en disposes de més, ens adaptem i personalitzem la teva ruta/estada; t’oferim més tracks / etapes per recórrer (XC, Enduro o DH), o altres activitats. Vens amb família? Us proposem una sèrie d’activitats turístiques alternatives/complementàries per gaudir-ho junts durant cada una de les etapes.

Scroll to top