BTT

Ruta BTT - (4 ETAPES)

La ruta per etapes d‘Andorra amb BTT. 4 etapes i 185km de recorregut amb un desnivell de 6.300m. Una ruta pensada per ciclistes amb bon estat de forma i, en la que es combinen trams de pista forestal amb divertits corriols.
Recorregut amb tot tipus de terreny, faran que cada etapa sigui BTT en estat pur! Cadascuna de les etapes es pot personalitzar amb més o menys distància i desnivell.

Ruta BTT Andorra

Etapa 1  (60Km / +2.150m // 44km / +1.700m)

Iniciem la ruta des del seu punt més baix, 841m a la Frontera Hispano-andorrana, per passar per les seves poblacions d’ Arcavell i Bescaran. Un inici de ruta tranquil per pista amb vistes a la Serra del Cadí. De baixada, un llarg track ,divertit i sinuós fins a Sant Julià. Des d’aquí anem fins a Ós de Civís per finalitzar l’etapa.

Etapa 2  (52km / +1.800m)

Sortint d’Ós de Civís, ens dirigim cap a la zona de Setúria sota la mirada de cims que ronden els 2.800m. Aquí iniciem un singletrack amb vistes a tot Andorra fins arribar a la zona de Vallnord-Pal, per iniciar la baixada de més de 1.100m de desnivell fins a La Massana. Des d’aquí iniciem la segona part, més tranquil·la de la etapa, en territori de la parròquia d’Ordino.

Etapa 3  (38km / +1.500m)

Iniciem l’etapa amb l’ascens als mítics ports de Beixalís i Coll d’Ordino, per pista i corriol. Continuem direcció Canillo, passant per indrets impressionants com el mirador suspès del Roc del Quer o la Vall de Montaup.

Etapa 4 (32km / +800m)

Ens endinsem a un dels clàssic d’Andorra, però no per això menyspreable, la Vall d’Incles amb les seves antigues bordes, pastures, rius i pics abruptes. Passant per la població de Soldeu, iniciem l’ascens combinant espectaculars singletracks i pistes per la zona de Grandvalira, cap al Alt de la Llosada, des d’on iniciem una llarga baixada pel Forn de Canillo, per acabar finalment a Encamp.

Ruta BTT - (3 ETAPES)

La ruta per etapes amb BTT a Andorra en 3 dies i 145km de recorregut amb un desnivell de 4.950m. Idèntica en un 80% a TRAIL – L, però realitzada en 3 etapes. Recorregut amb tot tipus de terreny i molts contrastos de la naturalesa, faran que gaudeixis a cada km recorregut. Cadascuna de les etapes es pot personalitzar amb més o menys distància i desnivell.

Etapa 1 (60Km / +2.150m // 44Km / +1.700m)

Iniciem la ruta des del seu punt més baix, 841m, per passar per Arcavell i Bescaran. Un inici de ruta per pista amb diversos tipus de flora a mesura que anem guanyant altura, fins arribar als boscos de la Rabassa. Passant per Naturlandia, és un bon lloc per recuperar forces i disfrutar de les seves activitats com el Tobotronc. De baixada, un corriol estret i divertit, fins a Sant Julià. Des d’aquí agafem carretera fins a Ós de Civís per finalitzar l’etapa.

Etapa 2 (46km/ + 1.850m)

Sortint del peculiar poble de Ós de Civís, ens dirigim cap a la zona de Setúria sota la mirada de cims que ronden els 2.800m. Aquí iniciem un singletrack divertit i senzill fins arribar a la zona de VallNord, per iniciar la baixada de més de 1.100m de desnivell fins a La Massana. Des d’aquí iniciem l’ascens al Coll d’Ordino pel seu camí vell. Passant pel mirador suspès del Roc del Quer, arribem a Canillo per continuar fins al Tarter.

Etapa 3 (38km / +950m)

Passant per la població de Soldeu, iniciem l’ascens entre singletracks i pistes cap a la zona d’Espiolets, a la zona de Soldeu de GrandValira, des d’on iniciem una llarga baixada cap el Forn de Canillo i el Santuari de Meritxell, per acabar finalment a Encamp.

100% PERSONALITZABLE

Si no disposes de 3 dies, o en disposes de més, ens adaptem i personalitzem la teva ruta/estada; t’oferim més tracks / etapes per recórrer (XC, Enduro o DH), o altres activitats. Vens amb família? Us proposem una sèrie d’activitats turístiques alternatives/complementàries per gaudir-ho junts durant cada una de les etapes.

Scroll to top