Carretera

Ruta CARREtera - ROAD-L (4 etapEs)

La nostra versió de la 3 Nacions. Descobreix les carreteres que uneixen Andorra amb l’Arieja i el Capcir (França) i la Cerdanya i l’Alt Urgell (Catalunya-Espanya). Una ruta de 4 etapes on viuràs l’essència de l’autèntic ciclisme d’Andorra i les seves carreteres veïnes. 383km i 9.000m de desnivell. Una veritable ruta cicloturista pels Pirineus més autèntics, majoritàriament per carreteres secundàries i tranquil·les, on sovint s’entrenen els ciclistes professionals del World Tour, o formen part de curses com Le Tour de France o La Vuelta. Les etapes són perfectament adaptables (més o menys distància i desnivell, inclús més etapes) en cas de necessitat.

Etapa 1  (71 Km / +2.520m) Andorra la Vella – Pas de la Casa

Iniciem la nostra ruta des d’Encamp; etapa íntegra a Andorra amb un total de 4 ports de 1a i 2a categoria.

Etapa 2  (118KM / +2.250m) Pas de la Casa - Puigcerdà

Etapa íntegra a França, on la seva tranquil·litat per pedalar és absoluta, un paradís ciclista! El mític Port de Pailheres, tan pujant com baixant, perdurarà en la memòria dels ciclistes!

Etapa 3  (120Km / +1.740m) Puigcerdà – Sant Julià

En aquesta etapa, descobrim carreteres i indrets de la Cerdanya que et faran reviure la impressionant plana ceretana des de totes les vessants possibles, de Nord a Sud i de Est a Oest.

Etapa 4 (74Km / +2.620m) Sant Julià – Andorra la Vella

Retornem en territori 100% andorrà amb un final de ruta memorable… ports de categoria especial i de 1a, inclús un tram d’”sterrato”, emulant finals d’etapa de la Vuelta Espanya! Infinites corbes t’estan esperat!

RUTA CARRETERA - ROAD-S (3 ETAPES)

La ruta circular per etapes en bicicleta de carretera d’Andorra, en 3 etapes lineals. Durant els 243km, coronaràs la majoria dels ports més mítics del total de 21 ports de muntanya que hi ha a Andorra! I és que Andorra és el territori ciclista per excel·lència. Ascensions mítiques de grans curses com La Vuelta a España o Le Tour de France, com el Coll de la Gallina, la Coma d’Arcalís, o Port d’Envalira, són alguns dels quals et faran gaudir, pujant i baixant, del ciclisme més autèntic. Deixa’t seduir pels racons més verges de les valls d’Andorra. Les etapes són perfectament adaptables (més o menys distància i desnivell, i inclús més etapes) en cas de necessitat.

Etapa 1 (76km/+2600m) Andorra la Vella – Ós de Civís

Iniciem la etapa a Encamp per coronar 4 ports de muntanya de 2a, 1a categoria, i un de categoria especial.

Etapa 2 (90Km / +2490m) Ós de Civís – El Tarter

Etapa amb 3 ports on coneixerem la part més meridional del Principat, i visitarem la part més rural del país i alhora visitar indrets com el mirador suspès del Roc del Quer, a Canillo.

Etapa 3 (77Km / 2.160m) El Tarter – Andorra la Vella

Darrera etapa, en la qual es coronen 4 ports de la zona més oriental d’Andorra, per finalitzar novament a Encamp.

100% PERSONALITZABLE

Si no disposes de 3 dies, o en disposes de més, ens adaptem i personalitzem la teva ruta/estada; t’oferim més tracks / etapes per recórrer (XC, Enduro o DH), o altres activitats. Vens amb família? Us proposem una sèrie d’activitats turístiques alternatives/complementàries per gaudir-ho junts durant cada una de les etapes.

Ruta ABT mapa
Scroll to top