FAQ

Aquestes són algunes de les preguntes més freqüents que rebem. Si tens alguna altra, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.

Recomanable doble suspensió (XC o enduro), encara que no imprescindible, amb una rígida es fa correctament. El terreny és variant, des de pistes de terra, roca, herba, corriols més tècnics, etc.
L’organització cedeix els tracks (format .trk) marcats al teu dispositiu GPS, o bé hi ha l’opció de llogar el dispositiu amb els tracks gravats. A més a més, WP de seguiment / informatius (avituallaments, recàrrega, activitats, etc ), i mapa de la ruta.
La TRAIL-L i la TRAIL-S, comparteixen la majoria de característiques, excepte la distància i desnivell. Al tenir punts comuns de sortida i arribada de les etapes, es poden combinar la llargada de cadascuna durant els dies de ruta.
Reserva d’aigua de 1l, element nutricional (barretes, gel, fruita), recanvis habituals en una BTT (càmera, clau multi funció, manxa d’aire, etc ), una petita farmaciola/grup, mòbil amb bateria.
L’habitual que cada ciclista utilitzi en les seves sortides habituals. Molt aconsellable paravent i peça màniga llarga. Al Pirineu, les condicions canvien ràpidament, i per sobre 2.000m, no sempre fa calor… Casc, indispensable!
Des de Maig a Octubre (sempre que la neu ho permeti…)
Combinació de pistes forestals poc transitades i singletracks, ciclables a més del 95%. Al final de la 1a etapa, un petit tram asfaltat degut a la falta d’alternatives viables….
Scroll to top